Tarief

logo profielfotografie.nl

Als muzikant, artiest of auteur een goede portretfoto nodig?

 

Heb jij een foto nodig voor in een programmaboekje, voor op een website of een affiche? Wil je een mooi auteursportret voor achter op je boek? Huur dan een professionele fotograaf in.

 

Representatief portret

Bij een professionele portretfotograaf ben je er zeker van dat de foto technisch in orde is. Maar ook dat je goed op de foto staat, met een uitstraling die jij wilt. Zodat je je op passende wijze aan je publiek kunt presenteren. Met een geslaagd muzikantenportret, een stijlvol schrijversportret of een spetterende artiestenfoto.

Een zakelijk portret of liever iets persoonlijks?

 

In de praktijk hebben artiesten, muzikanten en kunstenaars vaak verschillende foto’s van zichzelf nodig.

 

Portret met karakter

Als kunstenaar wil je misschien meer dan een nette zakelijke foto. Misschien heb je liever een portretfoto met karakter. Een persoonlijk portret dat laat zien wie jij bent en waar je voor staat. Een andere manier van fotograferen levert een totaal andere uitstraling op, zoals je op de voorbeelden op deze pagina kunt zien.

 

Voor wie is de foto bedoeld?

Of je voor een zakelijk of persoonlijk portret kiest, hangt natuurlijk ook af van het medium. Komt je foto in een brochure of ga je hem gebruiken voor social media? Komt de foto bij een interview in een tijdschrift te staan of zet je hem op je eigen website? En: wie krijgt de foto te zien? Richt je je op je publiek of op je opdrachtgever? Op trouwe fans of op mensen die je nauwelijks kennen? Van de meeste artiesten hoor ik dat ze in de praktijk verschillende portretfoto’s nodig hebben, voor verschillende doeleinden.

 

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Voor een ‘gewoon’ zakelijk portret kun je online een afspraak maken, via deze website. Bij het fotograferen houd ik natuurlijk rekening met jouw wensen. Van tevoren kun je me altijd even bellen of mailen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Zie verder profiel-fotoshoot.
  • Een persoonlijk portret maken we samen. Ik heb geen standaardrecept voor portretfoto’s van kunstenaars, artiesten, schrijvers of muzikanten. Het gaat er om wat jouw ideeën zijn en wat je van jezelf wilt laten zien. Graag praat ik daar eerst met jou over. Misschien weet je al iets, of heb je een foto van iemand anders gezien die je aanspreekt, of misschien heb je nog helemaal geen beeld voor ogen. Neem gewoon contact met me op, en we zien wel wat er uitkomt. Als het nodig is, gaan we eerst brainstormen. We hebben allebei hetzelfde doel: een mooi, pakkend en persoonlijk portret.

Portretfoto laten maken in Amsterdam

 

Goed bereikbaar en ruime openingstijden (ook weekend)

Mijn pop-up fotostudio is nu gevestigd in een kantoorruimte gelegen tussen de A9 en A10  vlak bij metrostation Amsterdam Verrijn Stuartweg en trein/metro-station Diemen-Zuid.